Website StudieClub Schilder Zuidwest

Juryrapport Vakwedstrijd 2022 

2 en 3 november 2022 heeft de SCS Nederland samen met OnderhoudNL de Landelijke Schildersdag en Vakkwedstrijd gecombineerd tijdens de Masters of Maintenance in Nijkerk.

Tijdens de Masters of Maintenance was de SCS Nederland ruim vertegenwoordigd met onder andere 6 Masterclasses door Gert-Jan Nijsse, Johan van Nieuwenhuizen, Peter Voshart en de nieuwe voorzitter van de vakjury Barre Verkerke.

GertJan zal Barre komende periode nog ondersteunen door het overdragen van zijn taken. Nijsse krijgt daarmee de handen vrij om volgend jaar zelf weer deel te nemen aan de Vakwedstrijd!

Naast de opstellingen met ruim 80 panelen in de categorien A, B, C1, C2A, C2B, C2C, C2D en C3 kon iedere aanwezige kennismaken met nut en noodzaak van de Studieclub tijdens een live interview door Rene Vorderman, hoofdredacteur van Eisma's Schilderskrant. Dit interview wordt nog uitgezonden in de vorm van een blog.

Zoals te doen gebruikelijk vind je hierbij in PDF het volledige juryrapport. Met behulp hiervan kan je je werkstukken voor een volgende keer verbeteren.

Veel leesplezier en tot volgend jaar!

Bestuur SCS Nederland, Wedstrijdcommissie en Vakjury

Download hier het juryrapport!